Rádió

Rádiós beszélgetés a Bolyai Műhelyről két mentorunkkal, Kövesdy Zsuzsával és Balázs Gézával

Közös kulturálódás egyetem mellett. Sokszínű közösség az egész országból, havi egy alkalom, orvos-mérnök-bölcsész-pszichológus párbeszéd könyvekről és filmekről. Színház, múzeum, kirándulás.

Az informatikusok többet olvasnak, mint a bölcsészek? Mit kezd majd egy tanár, ha nincs közgazdász ismerőse? Hogyan fedhetjük le az országot egy értelmiségi hálóval? Hogyan tudjuk kifejezni és egyeztetni ellentétes véleményünket?

Komlósi Réka és Oláh Balázs a rádióban

A napi anyanyelvi műsor, a Tetten ért szavak vendége volt a Bolyai Önképző Műhelyből Komlósi Réka és Oláh Balázs. Balázs Géza műsorában összefoglalták a Műhely lényegét, az egyetemközi szakkollégiumba felvételt nyerőkre váró lehetőségeket, élményeket.

A két beszélgetés június 9-én és 13-án 19.25-kor hangzik el a Kossuth rádióban és éjjel fél egy tájban meg is ismétlik. A felvételizők pályázatát június 15-éig várja a Műhely. (Bolyai infó)

 

Rádiólátogatás

Időpont: 
2014. március 20. csütörtök 17:00 - 18:30

Idén is látogatást teszünk Kövesdy Zsuzsa tanárnő közbenjárásával a Magyar Rádióban. Levéltárosuk segítségével körbevezetést kapunk a labirintusban, miközben megnézhetjük a stúdiókat, zenei termeket, a rádiózás történetét bemutató múzeumot, valamint a páratlan restauráló műhelyt.
Jelentkezés az e-mailben kapott linken.

Feliratkozás RSS - Rádió csatornájára