Az Inferno Minor Kórus első idei fellépése Üllőn

Barta Eszter képe

Kórusunk idén tavasszal meghívást kapott a május 13-án Üllőn megrendezett kórustalálkozóra, amely az üllői missziós hétvége keretében zajlott a Keresztelő Szent János templomban. 

Az eseményt szorgos készülődés, az eseményre összeállított repertoár gyakorlása előzte meg – a hétvége szellemiségéhez híven egyházzenei kórusművekkel készültünk. A szombat délutáni koncertnek a napsütéses idő és a kellemes környezet Budapest megszokott zaja után egyfajta kirándulás-érzést is kölcsönzött; a közös leutazás, a séta és a helyszíni próbák után pedig a szereplésünk előtti izgatottság közepette is élményszerű volt hallgatni fellépőtársaink repertoárját: hallhattunk komoly, szigorú harmóniákat, könnyed dallamokat és lelkes gyerekhangokat is. A koncertet az öt meghívott kórus közös produkciója zárta, majd a plébánia közössége által szervezett agapén vehettünk részt, ahol a társaságot időről-időre menekülésre késztető eső sem zavarta meg a hangulatot.

Az Inferno Minor kórus üllői szereplésének egy részletét már Youtube-on is megtalálhatjátok (https://youtu.be/l0DFkZ66hig), mi pedig alig várjuk, hogy megmutathassuk, milyen meglepetéseket tartogatunk további fellépéseinkre!

Várunk titeket szeretettel június 29-én, csütörtökön este fél 7-kor (18:30) az Egyetemi Katolikus Gimnáziumban tartandó koncertünkön! A részleteket megtaláljátok a Facebook oldalunkon: www.facebook.com/infernominor

CsatolmányMéret
PDF ikon szederinda.pdf1.04 MB