Tehetségfejlesztő médiatábor a Balatonnál

Hargitai Ágnes Éva képe

Tíz bolyais kedvezményes lehetőséget kap a DUE Médiahálózat által 2013. július 12-21. között a Balatonnál, Zánka településen, közvetlen vízparti táborban rendezett médiatáborban. Mindenki egyéni választás szerint több médiumban is kipróbálhatja magát: újságírásban, rádiózásban, videózásban, film- és fotókészítésben. Mindennap különféle produkciók készülnek majd, amelyeket szakmai értékelés, megbeszélés követ. A tábort a magyar média különféle területéről érkező munkatársak vezetik, s szinte minden napra jut exkluzív vendég is.

A tíznapos eseményt ma már mindenütt a magyar médiában úgy tartják számon, mint szuperintenzív gyakorlati képzés. Nem csoda, hiszen 1982 óta minden évben megrendezik, s azóta a magyarországi média minden területén dolgoznak egykori táborozók.

A Bolyai Önképző Műhelynek szerves kapcsolata van a DUE-val, ezért az idén 10 jelenlegi vagy leendő bolyais különleges kedvezménnyel juthat el Zánkára. Nem szervezünk külön bolyais csapatot, de a bolyaisok számára lesznek külön programok, amelyeket Balázs Géza és Pölcz Ádám szervez.

Időpont, helyszín: Zánka, 2013. július 12-21.
A kedvezményes bolyais ár: 19.000 Ft/10 nap (szállás, ellátás, képzés). A kedvezményes táborozási lehetőséget csak 2013. május 15-ig, a teljes összeg befizetésével tartják fenn.
Jelentkezés: bom@bom.hu, bom@e-nyelv.hu, illetve a határidő után már csak teljes áron: due@due.hu.
Számos egyéb információ: www.due.hu.

(Kép: www.due.hu)

Címkék: